Palvelumme

Autamme sinua suunnittelemaan valmennusprojektin niin, että asiat todella siirtyvät arkeen asti ja sinä pääset nauttimaan kerrankin valmennusohjelmaa seuranneista liiketoiminnan tuloksista!

Rema Partners kuuluu hienoon kansainväliseen verkostoon, jonka yhteisenä intohimona on mullistaa valmennusala suunnittelemalla ja toteuttamalla yhdessä asiakkaidemme kanssa hankkeita, joilla todella saavutetaan tuloksia.

palvelut-kartta-updated1

Näissä asioissa olemme erityisen hyviä:

Myyntitaidot

Myynti on sekä matematiikkaa että taidetta. Matematiikkaa on prosessimainen toiminta ja mittarit, taidetta on myyjän taidot viedä myyntiprojektit aikaisesta vaiheesta aina tyytyväiseen asiakaskokemukseen asti.

Lue lisää >

Myynnin johtaminen

Yrityksillä on luonnollisesti strategian viitoittamat tavoitteet. Näistä tavoitteista pitää juontaa myynnin tavoitteet. Tavoitteet tulee olla yksikkö- ja myyjäkohtaisia. Olennaista on myös määritellä tapa johtaa myyntiä.

Lue lisää >

Myynnin prosessit

Myynnin johtamisen lisäksi pitää olla yhtenäinen tapa toimia myynnissä. Tätä kuvaa myynnin prosessi eri vaiheineen. Jokaisen vaiheen kohdalla tulee kuvata myyjän päätehtävät ja työkalut tehtävien suorittamiseen.

Lue lisää >

Johtaminen / Leadership

Johtaminen on hyvin vaikeaa, varsinkin ihmisten johtaminen. Miten esimies jakaa aikansa ja voimansa asiantuntijuuden, asioiden johtamisen ja ihmisten johtamisen välillä?

Lue lisää >

”Reman johdolla toteutettu esimiestyön valmennusohjelmamme tähtäsi Peab -konsernin johtamiskulttuurin yhdenmukaistamiseen pohjoismaissa. Valmennuksen antia sovelletaan jo arjen työssä.”

Marit Telin Head of Human Resources, Peab Finland