Reman täsmävalmennusten koulutustarjonta

Syksyn 2018 tarjonta

Vakuuttava viestintä ja esiintyminen

28.9.2018

Esiintymistaidot ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Tule mukaan hakemaan ammattimaiset keinot varmaan ja vakuuttavaan esiintymiseen ja viestintään, jolla et jätä ketään kylmäksi! Käytännönläheisessä valmennuksessa kaikki harjoitukset videoidaan ja analysoidaan piiruntarkasti ja saat niistä ammattivalmentajan henkilökohtaisen palautteen.

Ammattimaiset vuorovaikutustaidot (DiSC)

26.10.2018

Vaikutamme eri tavoin tilanteissa ja muiden ihmisten kanssa. Iso osa vuorovaikutuksen ongelmista johtuu siitä, että emme ota muiden vuorovaikutustyylejä huomioon. Oman mukautumistaidon kehittäminen ja itsensä tunteminen on ratkaisevaa. Valmennuksessa pureudutaan vuorovaikutuksen psykologiaan ja saat valmennuksen lisänä itsellesi kansainvälisesti arvostetun DiSC-profiilin.

Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen

23.11.2018

Kiire ei ole merkki tehokkuudesta. Päinvastoin. Silloin on kyseessä ajankäytön ongelma. Se, kuinka käytämme aikaa, ratkaisee menestyksemme. Ajankäytön valmennuksessa et saa enempää tunteja päiviisi, mutta opit hallitsemaan niitä paremmin. Saat käytännönläheisen valmennuksen ennakkotyönä itsestäsi Timemaster-profiilin, joka valottaa ajankäyttötottumuksiasi.

Kysyttävää täsmävalmennuksista?

Aki Sopanen rema partners

Aki Sopanen

CEO

+358 40 5870679 aki.sopanen@remapartners.fi